Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь холодильник весна › Ананас у шоколадній глазурі
Ананас у шоколадній глазурі

Ананас у шоколадній глазурі

Багато хто не раз чув про те, що ананас сприяє швидкому обміну речовин і тому після досить ситного прийому їжі бажано випити ананасовий сік або ж з'їсти кілька часточок самого ананаса. Щоб десерт був не просто смачний, а й корисний, пропонуємо вам рецепт ананаса в шоколадній глазурі. З одного боку, це смачно і дуже солодко. З іншого - корисно. Бо крім зазначеної вище користі, ананас має і ряд інших. Адже як в будь-якому фрукті, в ньому дуже велика кількість вітамінів. Ананас дуже соковитий і солодкий. А що може бути краще натуральної фруктози для організму? Тільки фруктоза з шоколадом.

Кількість порцій 5
Час приготування 30 хв

  1. 1. Ананас свіжий (кільця) — 10 шт.
  2. 2. Шоколад чорний — 180 г.
  3. 3. Шоколад білий — 60 г.
  4. 4. Олія рослинна — 2 ст.л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розігріти сковороду гриль, додати трохи олії, підсмажити шматочки ананасу з кожного боку.

  2. Викласти на деко пергаментний папір, зверху шматочки ананаса.

  3. Розтопити шоколад, кожен окремо. Вмочити ананас в чорний шоколад, покласти на пергамент, зробити на кожному шматочку зигзагоподібний візерунок із білого шоколаду.

  4. Поставити в холодильник, до застигання шоколаду.