Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь овочі вечеря › Гострі бурякові кульки
Гострі бурякові кульки

Гострі бурякові кульки

Вживаючи буряк, багато хто не замислюється, яке це джерело корисних для здоров'я речовин. Цілющі властивості цього чудового коренеплоду унікальні. При термічній обробці буряка цінні вітаміни, мінерали та мікроелементи майже не піддаються руйнуванню. Ми всі знаємо страви, які без буряка уявити неможливо. В нашому українському борщі буряк просто незамінний. А салат "Оселедець під шубою" або вінегрет? Гострі бурякові кульки - страва, в якій варений бурячок гармонійно поєднується із сиром, часником і майонезом. Можливо, Ви вже куштували цю страву у вигляді салату. Але варіант із кульками більш презентабельний. Порада: буряк зручніше зварити заздалегідь. Кількість часнику можна варіювати.

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. Часник — 2 зуб.
  2. 2. Буряк — 300 г.
  3. 3. Сир — 100 г.
  4. 4. Майонез — 30 г.
  5. 5. Салат — 40 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Буряк відварити, охолодити, очистити, натерти на крупній тертці. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Сир натерти на крупній тертці. Салат помити і просушити.

  2. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати. Мокрими руками скачати кульки і викласти їх на листя салату.