![Запіканка "Пастітсіо"](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.fcf371e55a1a130dbd33862cb6b7403d.350x350.jpeg)
Запіканка "Пастітсіо"
- 1. Фарш яловичий — 400 г.
- 2. Макарони — 200 г.
- 3. Вершки — 100 мл.
- 4. Яйця — 5 шт.
- 5. Помідори — 3 шт.
- 6. Солодкий зелений перець — 1 шт.
- 7. Сир Пармезан тертий — 2 ст. л.
- 8. Тертий мускатний горіх — 0,25 ч. л.
- 9. Чорний мелений перець — 0,25 ч. л.
- 10. Cіль — за смаком
- 11. Соняшникова олія — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Макарони відварити, але так, щоб вони залишилися трохи твердими.
Помідори і зелений перець нарізати кубиками.
Обсмажити на сковороді фарш, постійно розбиваючи грудочки лопаткою, потім додати помідори і перець. Посолити і поперчити і тушкувати так протягом 5-7 хвилин.
Змастити маслом форму для випікання. Потім покласти в неї половину пасти. Розрівняти поверхню.
Зверху пасти викласти м'ясну начинку, а зверху викласти пасту, що залишилася.
Для соусу потрібно: збити яйця, змішати їх з вершками і тертим мускатним горіхом.
Далі рівномірно залити соусом всю запіканку, зверху засипати її тертим пармезаном.
Форму поставити в розігріту до 180°С духовку і запікати пастітсіо протягом 30 хвилин. Готову запіканку вийняти з духовки і дати постояти ще 15 хвилин. І можна подавати страву до столу.