Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо молоко обід › Торт "Баунті"
Торт "Баунті"

Торт "Баунті"

Відомий "кокосовий" батончик, звичайно, хороший, але ну дуже швидко закінчується. Якщо Ви любите насолоджуватися ним якомога довше, спробуйте наш смачний і вельми простий рецепт торта "Баунті". Смакуючи таким тортиком, отримуєш "Райську насолоду" у подвійному, ні, навіть потрійному розмірі. Особливо гарний цей рецепт для сім'ї, де всі її члени обожнюють цей смачний шоколадний батончик. Приготуйте цей розкішний торт з густим кокосовим кремом і відведіть душу як слід!

Кількість порцій 10
Час приготування 70 хв

  1. 1. Вершкове масло — 450 г
  2. 2. Цукор — 280 г
  3. 3. Борошно — 200 г
  4. 4. Розпушувач — 1,5 ч.л.
  5. 5. Яйця — 4 шт.
  6. 6. Молоко — 580 мл
  7. 7. Какао — 3 ст.л.
  8. 8. Ванілін — на кінчику ножа
  9. 9. Манна крупа — 6 ст.л.
  10. 10. Кокосова стружка — 200 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Для приготування коржів. Духовку розігріти до 180°C.

  2. Вершкове масло (250 г.) нарізати на шматочки і залишити при кімнатній температурі для розм'якшення.

  3. З'єднати масло і 2/3 склянки цукру, збити.

  4. По одному додати яйця, продовжуючи збивати суміш.

  5. Додати 4 ст.л. молока і ванілін, збити.

  6. До отриманої суміші просіяти борошно, какао і розпушувач. Збити все до однорідної маси.

  7. Форму змастити вершковим маслом, влити отримане тісто і випікати в розігрітій духовці приблизно 30-40 хвилин. Готовність перевіряти дерев'яною паличкою.

  8. Отриманий корж остудити і розрізати вздовж на дві частини.

  9. Для крему в каструльку влити 500 мл молока, додати решту вершкового масла і манну крупу. Поставити каструльку на середній вогонь і, часто помішуючи масу вінчиком, довемти її до кипіння. Проварити до загустіння.

  10. Зняти каструльку з вогню, ввести в масу цукор і кокосову стружку, все добре перемішати.

  11. Складання торта. У роз'ємну форму викласти перший корж. Зверху нанести кокосову начинку, добре розрівняти її. Зверху накрити торт другим коржем. За бажанням можна також полити торт розтопленим шоколадом, посипати цукровою пудрою або кокосовою стружкою. Тримати торт в холодильнику ніч, після чого він готовий для подачі.