Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо › Гарбузовий суп-пюре з кольоровою капустою та імбиром
Гарбузовий суп-пюре з кольоровою капустою та імбиром

Гарбузовий суп-пюре з кольоровою капустою та імбиром

Приготуйте смачний, що радує життєрадісними фарбами суп-пюре з корисних овочевих інгредієнтів: гарбуза і кольорової капусти. Різноманітні супи-пюре давно вже взяті на озброєння прихильниками здорового харчування. Особливість цього виду супів у тому, що попередньо приготовані інгредієнти збиваються за допомогою блендера або за відсутності такого протираються через сито до стану однорідної маси. Поради: гарбуз і кольорову капусту варіть в невеликій каструлі. Вода повинна лише покрити овочі. Їх готовність перевіряйте виделкою. На етапі обсмажування цибулі, імбиру і моркви дуже важливо, щоб овочі не підгоріли. В іншому випадку у супу буде гіркуватий присмак.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Гарбуз — 400 г.
  2. 2. Капуста кольорова — 200 г.
  3. 3. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  4. 4. Морква — 1 шт.
  5. 5. Імбир свіжий — 10 г.
  6. 6. Кунжутне насіння — за смаком
  7. 7. Оцет бальзамічний — за смаком
  8. 8. Вершки 20% — 200 мл.
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Відварити капусту з гарбузом в каструлі із водою, до м'якості.

  2. Імбир, моркву і цибулю дрібно нарізати, обсмажити на оливковій олії в сковороді, при цьому важливо щоб суміш не підгоріла.

  3. Змішати в чаші блендера відварені капусту і гарбуз, а також суміш зі сковороди. Подрібнити до стану пюре. Додати також половину рідини, в якій варилися овочі.

  4. Вилити готове пюре в каструлю, поставити на вогонь, влити вершки, довести до кипіння. При подачі вилити суп в тарілку, прикрасити кунжутним насінням і крапельками бальзамічного оцту.