Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо європейська другі страви › Свинина по-польськи в мультиварці
Свинина по-польськи в мультиварці

Свинина по-польськи в мультиварці

Мультиварка надійний і вірний помічник багатьох господарочок. Виручає в будь-яких ситуаціях: приготувати страву для гостей, організувати швиденько вечерю для рідних, або просто перекусити - чудово, коли хорошою господинею можна бути не перебуваючи цілий день біля плити! Відмінний варіант готування м'яса був запозичений у наших сусідів - поляків. Це свинина в мультиварці. Поляки в приготуванні м'яса використовують багато різних спецій, які наділяють його чарівним ароматом, а бринза підкреслює апетитність страви. У результаті повинна вийти соковита, м'яка свинина. Секрет смаку - мультиварка. Саме вона допомагає продуктам ввібрати в себе всі соки, і зберегти корисні властивості їжі. Залишається тільки приготувати додаток до свинини: макарони або овочі - обирайте самі.

Кількість порцій 6
Час приготування 120 хв

  1. 1. М'ясо (свинина) — 1 кг.
  2. 2. Вершкове масло — 50 г.
  3. 3. Вершки — 300 мл.
  4. 4. Томатний сік — 2 ст.
  5. 5. Бринза — 150 г.
  6. 6. Олія — 5 ст. л.
  7. 7. Цукор — щіпка
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Спеції — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Свіжу свинину нарізати смужками. Обсмажити на рослинній олії до появи золотистого кольору. Потім викласти м'ясо в мультиварку.

  2. Бринзу нарізати на шматочки. Висипати до м'яса. Додати спеції за смаком (чорний мелений перець, лавровий лист, коріандр, чебрець, інше).

  3. Залити вершками. Включити на мультиварці режим "тушкування". Готувати 30 хвилин.

  4. Через 30 хвилин залити в мультиварку томатний сік. Посолити м'ясо. Додати щіпку цукру. Тушкувати ще 20 хвилин.

  5. Після сигналу про готовність. Томити 60 хвилин в режимі "Підігрів". Готове м'ясо прикрасити зеленню.