Суп-пюре з зеленого горошку з м'ятою
- 1. Заморожений зелений горошок — 500 г.
- 2. Вершки 10-20% — 200 г.
- 3. Картопля — 200 г.
- 4. Цибуля — 100 г.
- 5. Свіжа м'ята — 3 гілочки
- 6. Вершкове масло — 1 ст. л.
- 7. Сіль — за смаком
- 8. Вода — 600 мл.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Дрібно порізати цибулю.
Картоплю почистити, порізати невеликими шматочками.
Листя м'яти відокремити від стебла і дрібно порізати.
У каструлю з товстим дном покласти вершкове масло, розтопити. Викласти цибулю, обсмажити протягом 3-5 хвилин до м'якості.
Влити 500-600 мл. води, довести до кипіння, посолити. Додати картоплю, варити 10-15 хвилин, до м'якості картоплі.
У суп додати горошок (попередньо розморожувати не потрібно).
Далі додати м'яту.
З моменту закипання варити 1-2 хвилини.
Далі суп збити блендером.
Повернути суп назад в каструлю, влити вершки (залишити 2 ст. л. вершків для прикраси).
Перемішати, і нагріти до бажаної температури.
Налити теплий суп-пюре в тарілку, полити вершками, прикрасити гілочкою м'яти.