![Полуничний рай](https://img3.zakaz.ua/uploadc37de6b750764f119aedfe52125a25c3.jpg.350x.jpg)
Полуничний рай
- 1. Полуниця — 160 г
- 2. Желатин — 5 г
- 3. Вершки 33-35% — 30 мл
- 4. Цукрова пудра — 20 г
- 5. Вода — 50 мл
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Желатин всипаємо в миску і заливаємо холодною водою. Залишаємо желатин набухати (хвилин на 10), а поки підготуємо інші інгредієнти.
Частину полуниці промиваємо, обриваємо хвостики і поміщаємо ягоди в чашу блендера.
Збиваємо полуницю на високій швидкості до отримання однорідного гладкого пюре.
Решту полуниці також промиваємо і видаляємо хвостики. Розрізаємо кожну ягідку на дві половинки. Одну красиву ягідку потрібно залишити для прикрашання вже готового десерту.
Холодні вершки для збивання виливаємо в глибоку миску. Всипаємо цукрову пудру.
Збиваємо вершки до отримання стійкої маси.
Виливаємо у вершкову масу полуничне пюре. Обережно перемішуємо.
Замочений желатин розпускаємо в мікрохвильовій печі або на повільному вогні (стежте, щоб рідина з желатином НЕ закипіла). Крупинок бути не повинно, желатин повністю розчиняється у воді. Даємо йому трохи охолонути, помістивши миску на лід, і вливаємо в вершковий мус.
Ще раз обережно перемішуємо, щоб желатин рівномірно розподілився у збитих вершках.
Приступаємо до формування самого десерта. На дно склянки з широким дном викладаємо по стінках половинки нарізаної полуниці зрізом назовні.
Далі викладаємо частину (близько двох столових ложок) вершкового крему. Після – викладаємо ще ряд полуниці так, як і нижній шар.
І закриваємо все вершковим кремом, поміщеним в кондитерський мішок.
Ставимо десерт в холодильник до повного застигання вершкового крему. Після – подаємо десерт до столу, прикрасивши кожну порцію половинкою полуниці.