Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо зелень весна › Гострий соус чилі з коріандром
Гострий соус чилі з коріандром

Гострий соус чилі з коріандром

Хочете побувати за кордоном, але поки немає можливості? Пропонуємо вам легке рішення проблеми. Як відомо, у кожної країни своя кухня, своя загадка і родзинка. Ось, наприклад, пропонуємо вам квиток в гарячу країну Чилі або ж Аргентину. Гострий соус чилі з коріандром легко допоможе вам туди добратися. Цей соус стане відмінною компанією для тушкованої риби або ж на грилі, так і для м'яса в будь-якому його вигляді. Трохи різкуватий пряний аромат коріандру зробить незабутньою будь-яку страву. Соус готується всього п'ятнадцять хвилин, а от компліменти на свою адресу ви будете слухати набагато довше. Пам'ятайте, чоловік любить не тільки очима, він ще й подібно тигру сприймає все на запах, хоч і заперечує це. Так приручіть же свого тигра за допомогою такого ось соусу.

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Часник — 4 зубка
  2. 2. Стручок червоного перцю чилі — 2 шт.
  3. 3. Оливкова олія — 2 ст. л.
  4. 4. Кетчуп або томатна паста — 4 ст. л.
  5. 5. Стебла коріандру — 6 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Часник почистити, дрібно посікти. Стручок перцю чилі розрізати навпіл уздовж, очистити від зерен, дрібно посікти.

  2. Розігріти оливкову олію на сковороді, обсмажувати в ньому часник і перець чилі на невеликому вогні близько 3-4 хвилин. Додати кетчуп або томатну пасту, готувати ще 2 хвилини.

  3. Зняти соус з вогню, дати охолонути. Коріандр помити, промокнути, дрібно порубати, перемішати з соусом, подавати до столу.