Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо плита осінь › Суп-пюре з броколі і курячим філе
Суп-пюре з броколі і курячим філе

Суп-пюре з броколі і курячим філе

Багато господинь зовсім не використовують у своїй кулінарній практиці такий овоч, як капуста броколі, яка вважається королевою капустяного царства. Пояснити цей факт складно, бо броколі готова поділитися з нами своїм дійсно унікальним набором вітамінів і мікроелементів. Познайомтеся ближче з броколі, приготувавши з неї суп-пюре. Корисність інших інгредієнтів запропонованої страви: курячого філе і ріпчастої цибулі теж не викликає сумнівів. За бажанням замість ріпчастої цибулі можна використовувати цибулю-порей, а куряче філе можна замінити філе індички. У будь-якому випадку у Вас вийде смачний, дуже ніжний і при цьому вельми ситний суп-пюре.

Кількість порцій 6
Час приготування 35 хв

  1. 1. Броколі — 400 г.
  2. 2. Куряче філе — 300 г.
  3. 3. Ріпчаста цибуля — 150 г.
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Перець чорний мелений — за смаком
  6. 6. Вода — 2 л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Філе нарізати кубиками.

  2. Ріпчасту цибулю дрібно покришити.

  3. Залити філе 2 л. води, варити 15 хвилин після закипання.

  4. У бульйон додати цибулю.

  5. Слідом за цибулею додати броколі і варити все разом протягом 10 хвилин.

  6. Збити за допомогою блендера. При подачі прикрасити зеленню.