Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо європейська обід › Солодкий перець з кукурудзою
Солодкий перець з кукурудзою

Солодкий перець з кукурудзою

У мінімалізмі деколи укладена неабияка частка чарівності. У тому числі і в мінімалізмі кулінарному. Так, наприклад, завдяки такому елементарному способу приготування овочів можна отримати прекрасну самостійну страву (якщо Ви дотримуєтеся вегетаріанського або пісного раціону) або ж оригінальний гарнір до м'яса, риби. Отже, Вашій увазі до неподобства простий і швидкий, до безумства смачний і ароматний мікс із солодкого болгарського перчика, яскравої моркви, ріпчастої цибулі та консервованої кукурудзи. Все, що Вам потрібно – обсмажити овочі між собою, а потім протушкувати їх з бульйоном. Комбінуючи різні прянощі і спеції на Ваш розсуд, Ви можете легко змінювати смакові відтінки страви. Смачного.

Кількість порцій 6
Час приготування 45 хв

  1. 1. Солодкий перець — 2 шт.
  2. 2. Кукурудза (консервована) — 1 банка
  3. 3. Цибуля — 1 шт.
  4. 4. Морква — 1 шт.
  5. 5. Бульйон або вода — 1 склянка
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Рослинна олія для смаження — 4 ст.л.
  8. 8. Будь-які спеції — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цибулю дрібно наріжте.

  2. Моркву натріть на середній терці.

  3. Солодкий перець очистіть від насіння і наріжте кубиками.

  4. Обсмажте цибулю на олії до золотистого кольору.

  5. Додайте моркву, ще трохи обсмажте.

  6. Потім покладіть перець і смажте ще 5-7 хвилин.

  7. Додайте кукурудзу (рідину від кукурудзи можна також влити в сковороду, в цьому випадку води або бульйону знадобиться менше) і влийте воду або бульйон.

  8. Трохи посоліть, додайте спеції за смаком і тушкуйте, помішуючи, 15-20 хвилин до випаровування рідини.