Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо без термічної обробки весна › Салат із червонокачанної капусти з яблуками і горіхами
Салат із червонокачанної капусти з яблуками і горіхами

Салат із червонокачанної капусти з яблуками і горіхами

Смачний, легкий і освіжаючий салат. Червонокачанна капуста багата вітамінами, а в поєднанні з яблуком і горіхами виходить ситне і корисне блюдо. Червонокачанна капуста більш корисна, ніж білокачанна. У ній набагато більше вітаміну С, легкозасвоюваного білка, корисного цукру, крохмалю, більше мінеральних мікроелементів: кальцію, натрію, заліза, калію. Фіолетові листя червонокачанної капусти трохи жорсткіші, щоб їх пом'якшити, капусту нарізають, трохи присипають сіллю і тиснуть руками. Такий салат можна подавати до вареної курки або нежирної свинини.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Червонокачанна капуста — 300 г.
  2. 2. Ріпчаста цибуля — 50 г.
  3. 3. Волоські горіхи — 50 г.
  4. 4. Яблука — 100 г.
  5. 5. Оливкова олія — 50 мл.
  6. 6. Гірчиця — 1 ст. л.
  7. 7. Петрушка — 1 пучок
  8. 8. Цукор — за смаком
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Чорний мелений перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Капусту тонко нашаткувати і посолити, цибулю нарізати тонкими півкільцями, очищені яблука - соломкою. Горіхи і петрушку дрібно посікти.

  2. Капусту, цибулю, яблука і горіхи змішати.

  3. Для соусу гірчицю розтерти з олією, додати петрушку.

  4. Додати сіль, цукор, перець і заправити салат. Все ретельно перемішати.