Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо плита європейська вечірка › Румунські ковбаски
Румунські ковбаски

Румунські ковбаски

Одною із самих популярних страв румунської кухні вважаються мічі (мітітеї). Це румунські ковбаски зі свинячого і яловичого фаршу, які готують на грилі або вугіллі. Запропонований рецепт - один із варіантів цієї страви. У цьому рецепті ковбаски пропонується приготувати зі свинячого фаршу і обсмажити на сковороді. Дуже важливо ретельно вимісити фарш і воду додавати у фарш малими порціями, гарненько вимішуючи. Після вимішування необхідно ретельно "відбити" приготовлену м'ясну суміш. Яким чином? Збирайте фарш у ком і кидайте його назад у миску. У цих нескладних маніпуляціях секрет успіху страви. Крім зазначених у рецепті, за бажанням можна додати у фарш свої улюблені спеції і приблизно 0,5 чайної ложечки соди.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Свинина — 500 г.
  2. 2. Сухарі панірувальні — 80 г.
  3. 3. Яйце куряче — 1 шт.
  4. 4. Борошно пшеничне — 20 г.
  5. 5. Олія рослинна — 60 мл.
  6. 6. Часник — 3 зубчики
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець чорний мелений — за смаком
  9. 9. Майоран — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Свинину промолоти через м'ясорубку 2-3 рази. Викласти фарш в миску, посолити і поперчити за смаком, додати майоран.

  2. Додати подрібнений часник, додати 50 мл. холодної води, ретельно перемішати до однорідної маси.

  3. Розділити фарш на кілька частин, з кожної скачати ковбаски, обваляти спочатку в борошні, після - у збитому яйці, в кінці - в сухарях.

  4. Обсмажити всі ковбаски на рослинній олії, з усіх боків. Подавати з картоплею фрі.