Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо легкий перші страви осінь › Гарбузово-цибулевий суп
Гарбузово-цибулевий суп

Гарбузово-цибулевий суп

Супи бувають дуже різноманітними. Інтернет рясніє різними рецептами супів. Іноді хочеться приготувати не зовсім буденний суп, а якийсь незвичайний. Сьогодні ми маємо честь вам представити відмінний варіант такого бажання з'їсти щось незвичайне. Коли настає пора гарбуза меж фантазії не існує. Скільки страв можна приготувати з цього неймовірно корисного чудо-овочу. І ось сьогодні у вас є можливість приготувати дуже смачний гарбузово-цибулевий суп. Такий суп не може не сподобатися. Він пікантний на смак і швидко готується. Всього за сорок хвилин у вас буде тарілка вогненно-помаранчевого супу на столі. Перед подачею в кожну тарілку потрібно додати розмарин.

Кількість порцій 8
Час приготування 40 хв

  1. 1. Цибуля-порей — 2 шт.
  2. 2. Стебло селери — 2 шт.
  3. 3. Часник — 1 зубчик
  4. 4. Гарбуз — 1 шт.
  5. 5. Курячий бульйон — 6 чашок
  6. 6. Розмарин — 1 ст. л.
  7. 7. Оливкова олія — 1 ст. л.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Оливкову олію нагріти у великій каструлі на середньому вогні. Додати нарізану цибулю-порей, стебла селери і подрібнений часник. Готувати протягом 5 хвилин.

  2. Гарбуз очистити і нарізати кубиками. Додати в каструлю до овочів, влити курячий бульйон і готувати все разом протягом 25 хвилин.

  3. Суп посолити і поперчити.

  4. Суп збити в блендері до однорідної маси.