Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо легкий › Соус песто з кедровими горішками
Соус песто з кедровими горішками

Соус песто з кедровими горішками

Давайте на деякий час зануримося в прекрасний світ італійської кухні. У ній так багато особливостей і різних страв, які славлять цю кухню на весь світ. Італійці - народ хоч і гарячий і швидкий, але вони встигають приділяти увагу навіть таким дрібницям як соус. У них на столі має бути все бездоганне, а тим більше такі маленькі деталі. Ось вони і вигадують різні соуси, і, не будемо лукавити, у них це добре виходить. Наприклад, в соусі песто зібралися такі інгредієнти, які не тільки добре поєднуються разом, але і при цьому несуть користь вам і вашому організму. А що може бути краще, ніж смачний ароматний соус, який при цьому ще й корисний?

Кількість порцій 4
Час приготування 10 хв

  1. 1. Базилік зелений — 50 г.
  2. 2. Сир пармезан — 50 г.
  3. 3. Горіхи кедрові — 2 г.
  4. 4. Олія оливкова — 100 мл.
  5. 5. Часник — 2 зуб.
  6. 6. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку потрібно вимити базилік. Потім зняти з нього зайву воду шляхом протирання за допомогою паперового рушничка. Після цього потрібно часник порізати на невеликі шматочки.

  2. Натерти сир пармезан. Потім додати кедрові горіхи. В блендері всі інгредієнти змішати до однорідної маси.

  3. Додати оливкову олію. ЇЇ кількість можна змінювати залежно від уподобань і цілей використання соусу.