Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо блендер борошно весна › Печиво з мигдалем, корицею та імбиром
Печиво з мигдалем, корицею та імбиром

Печиво з мигдалем, корицею та імбиром

Рецепт сподобається всім, хто любить мигдаль і мигдалеву випічку. За запропонованим рецептом виходить печива приблизно 45 штук. Тому пропонується очистити від шкірки саме 45 горіхів. Вони потрібні для прикраси: горішки вдавлюються в кожний коржик, сформований із тіста. Мигдаль можна замінити волоськими горіхами або фундуком. Щоб надлишок прянощів: меленого імбиру і кориці не перебивав смак мигдалю, не перестарайтеся з їх додаванням у випічку. Не перетримуйте печиво в духовці, інакше воно стане твердим і буде кришитися. Пісочне печиво з мигдалем, корицею і імбиром вийде ароматним, ніжним, розсипчастим і хрустким.

Кількість порцій 15
Час приготування 50 хв

  1. 1. Вершкове масло — 150 г.
  2. 2. Цукор — 150 г.
  3. 3. Ванільний цукор — 2 ч. л.
  4. 4. Яйця — 3 шт.
  5. 5. Мигдаль — 100 г.
  6. 6. Мелений імбир — 1 ч. л.
  7. 7. Кориця — 1 ч. л.
  8. 8. Розпушувач — 2 ч. л.
  9. 9. Борошно — 400 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Близько 45 горіхів залити окропом. Залишити на 10 хвилин.

  2. Далі мигдаль очистити від шкірки.

  3. Решту мигдаля подрібнити в блендері.

  4. Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.

  5. У масу додати яйця і перемішати. Потім додати корицю, імбир, подрібнені горіхи і перемішати.

  6. Додати розпушувач і борошно, замісити не сильно круте тісто.

  7. На деко, застелене папером для випічки, викласти сформовані з тіста коржі.

  8. У кожен коржик втиснути горішок.Поставити в розігріту до 150°C духовку і випікати 20 хвилин.