Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо випічка яйця весна › Вівсяне печиво без борошна
Вівсяне печиво без борошна

Вівсяне печиво без борошна

Ви напевно знаєте про корисні властивості вівсяних пластівців, про цілий ряд найважливіших вітамінів, мікроелементів і амінокислот, що містяться в цьому продукті. Вони роблять вівсяні пластівці незамінним продуктом у раціоні людини. А завдяки наявності в складі легкозасвоюваних білків, вівсяні пластівці по праву вважають дієтичним продуктом. Раціон страв із вівсянки можна зробити різноманітним, і зовсім не потрібно обмежувати себе тільки звичною ранковою вівсяною кашею. Приготуйте вівсяне печиво. Всупереч побоюванням: яким вийде печиво без такого традиційного компонента, як борошно, печиво за цим рецептом виходить смачним і розсипчастим. Тим більше, що без борошна калорійність випічки буде менше.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Масло вершкове — 250 г.
  2. 2. Пластівці вівсяні — 500 г.
  3. 3. Цукор — 200 г.
  4. 4. Ванілін — 5 г.
  5. 5. Чорнослив — 200 г.
  6. 6. Родзинки — 100 г.
  7. 7. Мигдаль — 100 г.
  8. 8. Яйце куряче — 3 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Вівсяні пластівці просіяти в миску. Розігріти сковороду, покласти в неї половину вершкового масла, розтопити. Обсмажити на сковороді в маслі просіяні вівсяні пластівці.

  2. Викласти зі сковороди обсмажену масу в миску, додати сюди ж другу половину вершкового масла, ретельно перемішати.

  3. Додати в миску до маси пластівці, які залишилися після просіювання, вбити яйця, додати ванілін. Перемішати. Додати нарізаний чорнослив, родзинки, перемелений мигдаль.

  4. Духовку розігріти до 150°C. Форму застелити харчовим папером, змастити його вершковим маслом. Викласти на деко по 1 ст.л. тіста. Поставити деко з печивом в духовку на 20 хвилин.