Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо різдво літо › Медальйони зі свинини з горіхово-сирною скоринкою
Медальйони зі свинини з горіхово-сирною скоринкою

Медальйони зі свинини з горіхово-сирною скоринкою

Звичайно ж, страва зачарує вас не лише своєю загадковою і трішки дивною назвою, а й вишуканим, приємним смаком. Медальйони зі свинини з горіхово-сирною скоринкою будуть слугувати вдалим компонентом вашого святкового столу, хоча, ви запросто можете приготувати таку страву в будь-який звичайний день, цим самим порадувати своїх рідних. Інгредієнти просто спокушають, тут і поживна свинина, і корисні грецькі горіхи, і скоринка із твердого сиру, вони не лише зачарують вас своїм смаком, а й дадуть можливість насититись вдосталь. Доповнення духмяним перчиком, надасть приємного аромату страві, а сметана, яка також є незамінною складовою нашого шедевру, надасть медальйонам легкість. Ви можете шукати безліч рецептів для того, щоб здивувати та приємно порадувати ваших близьких, але кращого варіанту, ніж медальйони зі свинини, ви не знайдете!

Кількість порцій 4
Час приготування 65 хв

  1. 1. Свинина (карбонат) — 400 г.
  2. 2. Твердий сир (краще чеддер) — 50 г.
  3. 3. Горіхи волоські (мелені) — 30 г.
  4. 4. Олія — 20 г.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Перець чорний мелений — за смаком
  7. 7. Сметана — 15 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'ясо нарізати поперек волокон на медальйони - круглі шматочки товщиною 1-1,5 см.

  2. Кожний медальйон трохи відбити, після чого обсмажити на гарячій змазаній олією сковорідці з кожного боку по 2 хвилини. При перевертанні посолити та поперчити. Обсмажені шматочки перекласти в закритий посуд, щоб вони залишалися гарячими.

  3. Для горіхово-сирної скоринки сир натерти на дрібній тертушці, змішати з подрібненими волоськими горіхами. За бажанням в отриману масу можна додати трохи сметани.

  4. Покласти на медальйони горіхово-сирну масу товщиною приблизно 1 см. та злегка притиснути її пальцями.

  5. Підготовані таким чином медальйони перекласти в змащений олією жаростійкий посуд та поставити в гарячу (180-200°C) духовку. Запікати до тих пір, поки твердий сир не розплавиться (приблизно 10 хвилин). Готові медальйони краще подавати гарячими з картопляним пюре або відвареними овочами.