Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо плита травневі свята весна › Мафіни з беконом і болгарським перцем
Мафіни з беконом і болгарським перцем

Мафіни з беконом і болгарським перцем

Мафін - це маленька за розміром і кругла або овальна за формою випічка. Взагалі, слово «мафін» перекладається з французької moufflet - м'який хліб і з німецької muffe - один з видів хліба. Мафіни бувають 2-х типів: англійські та американські. Для виготовлення англійських мафінів використовують дріжджове тісто, а для американських в тісто кладуть розпушувач або соду. Мафіни мають різноманітні начинки, в тому числі і фруктові. Але в даному рецепті начинка не солодка, вона складається з бекону і болгарського перцю. Цей склад начинки робить мафіни дуже смачними, ситними і ароматними. Такі мафіни підійдуть для сніданку або для сімейного пікніка на природі.

Кількість порцій 10
Час приготування 40 хв

  1. 1. Болгарський перець — 300 г.
  2. 2. Бекон — 200 г.
  3. 3. Яйця — 3 шт.
  4. 4. Вершкове масло — 100 г.
  5. 5. Борошно — 150 г.
  6. 6. Розпушувач — 1 ч. л.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Чорний мелений перець — за смаком
  9. 9. Зелень — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Перець промити, розрізати навпіл і очистити від насіння. Потім нарізати перець кубиками.

  2. Зелень також промити і дрібно посікти.

  3. Бекон нарізати кубиками і трохи обсмажити його на сковороді без олії.

  4. Масло заздалегідь дістати з холодильника, щоб воно було м'яким, змішати з яйцем.

  5. Потім до цієї суміші додати обсмажений бекон, зелень і перець.

  6. Поперчити і посолити, за смаком, і ретельно перемішати.

  7. Потім додати трохи розпушувача і борошна, знову перемішати.

  8. Наповнити готовим тістом форми для випікання і поставити їх у духовку, розігріту до 180°С хвилин на 30-35.