Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо блендер птиця обід › Курячий фарш із грибами
Курячий фарш із грибами

Курячий фарш із грибами

Курячий фарш із грибами - проста у приготуванні страва. При мінімумі витрачених зусиль і часу виходить дуже смачно і ситно. Курячий фарш і гриби - виграшне поєднання продуктів. Особливо гармонують з курячим фаршем шампіньйони. Запропонована страва має насичений оригінальний смак і апетитний запах. Приготування фаршу в домашніх умовах - нескладна маніпуляція. Незамінні помічники в цьому - блендер або м'ясорубка. Приготувавши власноруч курячий фарш із філе, Ви будете впевнені в його свіжості і якості. Страви з курячого фаршу готуються швидко, що дуже зручно для господині.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Куряче філе — 500 г.
  2. 2. Гриби — 350 г.
  3. 3. Цибуля — 1 шт.
  4. 4. Часник — 1 зубчик
  5. 5. Перець чилі — 1 стручок
  6. 6. Соєвий соус — 3 ст. л.
  7. 7. Лайм — 2 шт.
  8. 8. Петрушка — за смаком
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Перець чорний мелений — за смаком
  11. 11. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Куряче філе подрібнити в блендері. Гриби нарізати дрібно.

  2. Цибулю і часник нарізати дрібними кубиками. У чилі-перцю видалити насіння і нарізати дрібними кубиками.

  3. Обсмажити цибулю, часник і чилі-перець. Додати курячий фарш, смажити 5 хвилин. Додати сіль і чорний мелений перець. Викласти в ємність.

  4. Обсмажити печериці до рум'яного кольору. Влити соєвий соус і сік лайма. Перемішати і готувати ще близько 1 хвилини.

  5. Додати фарш і січену зелень, сіль та перець. Перемішати, сформувати рулет.