Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо українська птиця весна › Курячі відбивні у морквяній паніровці
Курячі відбивні у морквяній паніровці

Курячі відбивні у морквяній паніровці

Як відомо, курячі відбивні містять в собі набагато менше жирів, ніж, наприклад, свинячі. Вони більш пісні, ну а саме м'ясо курки містить в собі багато білка - це корисно для організму, і через це їсти такі відбивні можна навіть на вечерю, тому що білок на ніч їсти не шкідливо. Ми пропонуємо рецепт курячих відбивних в незвичайній паніровці з моркви. По-перше, вона робить смак відбивних трохи іншим, цікавим. По-друге, відбивні на вигляд мають красивий яскравий морквяний колір. Так що полюбити їх можна не тільки за приємний смак, але і цікаве забарвлення. Тому подавати такі відбивні можна не тільки на звичайну вечерю, а й гостям на святі також.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Куряче філе — 4 шт.
  2. 2. Морква (середня) — 2 шт.
  3. 3. Панірувальні сухарі — 5 ст. л.
  4. 4. Кріп — за смаком
  5. 5. Яйце — 1 шт.
  6. 6. Борошно — 0,5 склянки
  7. 7. Рослинна олія — 10 ст. л.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Куряче філе промити, відбити з обидвох сторін, промокнути паперовою серветкою.

  2. Моркву натерти на дрібній терці. Кріп (можна взяти і сухий) подрібнити. З'єднати моркву і кріп, додати панірувальні сухарі, перемішати.

  3. Яйце з'єднати з двома столовими ложками рослинної олії, злегка збити.

  4. Кожну відбивну посолити і поперчити з двох сторін. Обваляти в борошні, потім умочити в яйце, після чого добре обваляти у морквяній паніровці. Смажити в розігрітій рослинній олії з двох сторін на середньому вогні (стежити, щоб морква не підгоріла). Відбивні доходять до готовності доволі швидко.