Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо соус весна › Крем-соус із хрону і зеленої цибулі
Крем-соус із хрону і зеленої цибулі

Крем-соус із хрону і зеленої цибулі

Значення крем-соусів у харчуванні надзвичайно велике, тому що до їх складу входять різні ароматичні та екстрактивні речовини, що збуджують апетит, посилюють виділення травних соків. Підбір соусів до страв залежить від застосування різних прянощів і приправ, які використовуються при їх приготуванні. Важливо знати, що вони надають стравам соковитість, покращують зовнішній вигляд страви, збуджують апетит за рахунок аромату і гострого смаку і доповнюють склад страв, підвищуючи їх харчову цінність і калорійність. Крем-соус із хрону і зеленої цибулі найбільш підходить до негострих страв (відварна яловичина, свинина).

Кількість порцій 4
Час приготування 10 хв

  1. 1. Сметана — 400 мл.
  2. 2. Хрін — 100 г.
  3. 3. Молоко — 70 мл.
  4. 4. Цибуля зелена — 2 ст. л.
  5. 5. Перець білий мелений — 0,25 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У миску викласти сметану, влити молоко, ретельно перемішати.

  2. Додати також в миску до молока і сметани подрібнений в блендері хрін і зелену цибулю. Приправити білим перцем.

  3. Подрібнити в блендері до однорідної маси. Накрити зверху миску харчовою плівкою, поставити в холодильник до подачі.