Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо східна овочі обід › Кімчхи з баклажанів
Кімчхи з баклажанів

Кімчхи з баклажанів

Вже відразу, промовивши слово кімчхи, ви здогадуєтеся, що слово якесь не слов'янське, правда? Так, дійсно це слово далекосхідне і означає воно страву корейської кухні. Корейська кухня завжди славилася своєю гостротою і пряністю. Кімчхи по своїй суті - це страва, яка представляє собою гостро приправлені квашені овочі. Причому овочі можуть бути самі різні. У нашій страві ми будемо використовувати баклажани. Вони подарують страві ситість і чарівний смак. А соєвий соус, часник, зелена цибуля і червоний перець додадуть гостроти та пікантності нашій страві. Кімчхи з баклажанів відмінно впишеться на ваш стіл в якості закуски. Будьте впевнені, що такою закускою будуть задоволені всі. Приємного апетиту!

Кількість порцій 5
Час приготування 30 хв

  1. 1. Баклажани — 500 г.
  2. 2. Перець червоний мелений — 5 г.
  3. 3. Часник — 30 г.
  4. 4. Зелена цибуля — 50 г.
  5. 5. Соєвий соус — за смаком
  6. 6. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Баклажани промити, обрізати кінцеві частини і зробити надрізи, не доходячи до кінця приблизно 2 см. Готувати в пароварці 5 хвилин.

  2. З нарізаної цибулі, часнику, меленого перцю, солі і соєвого соусу приготувати начинку. Начинити баклажани, щільно укласти в посуд.

  3. Через 4 години влити сольовий розчин, щоб він покривав баклажани. Залишити настоюватися на 2 години. Потім нарізати скибочками.