Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо легкий хелловін весна › Кесаділья з курячим м'ясом
Кесаділья з курячим м'ясом

Кесаділья з курячим м'ясом

Давайте сьогодні зануримося в світ мексиканської незвичайної кухні. Незвичайна вона для нас, адже там кулінари використовують велику кількість спецій і приправ, що не зовсім характерно для нас. Тому такі страви, скажімо "на любителя ". Але проте страви мексиканської кухні користуються досить великим попитом. Обов'язковим інгредієнтом для кесадільї є коржі, які з'єднуються тертим сиром (сир - теж обов'язковий елемент). Коли в духовці сир плавиться, він скріплює обидві частини коржів, і таким чином виходить цільна страва. Але от начинка може бути самою різною. У нашому випадку - це звичайне куряче м'ясо.

Кількість порцій 4
Час приготування 25 хв

  1. 1. Фарш курячий — 800 г.
  2. 2. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  3. 3. Кінза — 1 пучок
  4. 4. Сир Чеддер — 100 г.
  5. 5. Олія соняшникова — 2 ст. л.
  6. 6. Тортілья пшенична — 4 шт.
  7. 7. Перець чилі червоний — 2 шт.
  8. 8. Перець маринований солодкий — 200 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Почистити і подрібнити цибулю. Перці чилі помити, видалити насіння, дрібно нарізати.

  2. На сковороді в розігрітій олії обсмажити перець чилі з цибулею протягом 4 хвилин. Додати фарш, готувати 10 хвилин.

  3. Мариновані перці подрібнити, додати у фарш. Ретельно перемішати, готувати 2 хвилини, зняти з вогню.

  4. Нарізати дрібно кінзу і додати разом з натертим сиром до фаршу.

  5. Розподілити готову начинку по 2 коржам, зверху накрити іншими 2 коржами. Розрізати навпіл.