Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо консервація обід літо › Кавказька аджика
Кавказька аджика

Кавказька аджика

Кавказ славиться своєю пряною, смачною і неймовірно гострою кухнею. Кавказ іноді асоціюється з горами і гарячими, спекотними джигітами. Представляємо вашій увазі рецепт кавказької аджики. Саме кавказької, такої ж гарячої і гострої, як ці люди, що населяють територію Кавказу. Смак аджики своєю гостротою підриває кров і змушує її кипіти від бурхливих пристрастей. Завжди можна провести аналогію між звичками людей і їх кулінарними вподобаннями. Кавказька аджика - це смак гарячої крові, крутої кавказької вдачі, брутальності, гостроти і спекотності цих самобутніх народів, суворих звичаїв і моралі. Якщо ви любите гострі продукти вам точно варто приготувати цю аджику. Вона прекрасно підходить до м'яса.

Кількість порцій 4
Час приготування 45 хв

  1. 1. Перець гострий — 700 г.
  2. 2. Перець солодкий — 4 шт.
  3. 3. Часник — 4 шт.
  4. 4. Сіль — 2,5 ч. л.
  5. 5. Томатна паста — 2 ч. л.
  6. 6. Олія соняшникова — 2 ч. л.
  7. 7. Оцет — 2 ч. л.
  8. 8. Зелень — за смаком
  9. 9. Прянощі — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Гострий перець розрізати уздовж, видалити насіння.

  2. Гострий перець із солодким прокрутити на м'ясорубці, додати томатну пасту, соняшникову олію, оцет. Поставити каструлю з сумішшю на вогонь, довести до кипіння, дати охолонути. Додати дрібно нарізану зелень і часник. Перекрутити. Додати сіль.

  3. Зберігати готову аджику в холодильнику.