![Японський чізкейк](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.0eaeaffc5b6b27b2d116ad0e715a428f.350x350.jpeg)
Японський чізкейк
- 1. Вершковий сир (крем-чіз) — 400 г.
- 2. Вершки, жирність 38% — 300 мл.
- 3. Цукор — 13 ст. л.
- 4. Вершкове масло — 60 г.
- 5. Яйця — 6 шт.
- 6. Борошно — 8 ст. л.
- 7. Малина — 150 г.
- 8. Лимонний сік — 30 мл.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
У мисці міксером змішати крем-чіз, 10 столових ложок цукру і масло до однорідної маси.
Відокремити всі яєчні жовтки від білків. Жовтки в окремій мисці трохи збити вінчиком і додати в сирну суміш, продовжуючи збивати міксером.
До цієї ж суміші по черзі додати 200 мл. вершків і лимонний сік не перестаючи змішувати.
Борошно просіяти, акуратно внести до сирної маси і перемішати.
Яєчні білки в окремому посуді збити міксером і не поспішаючи внести їх у сирну масу в 3-4 прийоми.
На дно форми для випічки, діаметром 24 см., укласти відповідний папір. Краї форми обкласти фольгою в кілька шарів.
Викласти масу у форму.
Форму поставити на деко, в який налити киплячу воду так, щоб вона доходила до середини форми. Деко поставити в духовку, попередньо розігріту до 160°С.
Випікати на середньому рівні духовки при 160°С протягом години, потім температуру знизити до 150°С і випікати ще 30 хв.
Після цього вимкнути духовку і відкрити дверцята, щоб чізкейк повністю охолов.
Потім прибрати чізкейк в холодильник для застигання.
Поки пиріг буде застигати, збити з цукром вершки, що залишилися.
Перед подачею прикрасити чізкейк збитими вершками і шматочками малини.