Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо овочі вегетаріанські страви › Суп-пюре з кабачків з зеленню
Суп-пюре з кабачків з зеленню

Суп-пюре з кабачків з зеленню

Бажаєте приготувати першу страву, але щоб було швидко, смачно і корисно? Суп-пюре з кабачків - що ще може бути прекрасніше. Кабачки подарують радість не тільки вашому організму у вигляді безлічі вітамінів, але і поліпшить стан шкіри. Адже саме цей овоч допомагає шкірі виробляти колаген, що позитивно впливає на вашу шкіру. А ось петрушка порадує ваш шлунок. Пам'ятайте, в 100 грамах петрушки містяться дві добові норми вітаміну С - навіть лимон їй не конкурент. Пікантний і вишуканий смак супу з кабачків поліпшить ваш настрій, а сама страва подарує вам заряд бадьорості та енергії на цілий день.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Бульйон грибной — 1,5 л
  2. 2. Кабачки — 2 шт.
  3. 3. Морква — 1 шт.
  4. 4. Петрушка сушена — 10 г
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Перець чорний — за смаком
  7. 7. Кріп — 40 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Помити моркву, очистити, нарізати кубиками. Зварити грибний бульйон, поклавши туди крім грибів порізану моркву, сіль, перець і петрушку.

  2. Кабачки помити, очистити і порізати кубиками. Якщо кабачки великі, то потрібно попередньо вирізати серединку. Покласти порізані кабачки в киплячий бульйон і варити на невеликому вогні близько 10 хвилин (так, щоб і кабачки, і морква стали зовсім м'якими).

  3. Дістати овочі з бульйону. Подрібнити овочі в блендері до однорідної маси. Розкласти масу в тарілки, влити бульйон і обережно перемішати.