Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо плита східна осінь › Кускус із куркою
Кускус із куркою

Кускус із куркою

Нагадаємо, хто забув, і розповімо тим, хто не знав, що таке кускус. Це страва, яку роблять із крупи, вона ж, у свою чергу, має аналогічну назву. Це крупа магрібського або берберського походження. Найчастіше її подають з м'ясом та овочами. Тому наш рецепт також містить куряче м'ясо. Воно не важке для шлунку, тому його можна вживати і на вечерю, а також воно має й корисні властивості. Крім того, у страві достатня кількість овочів, які роблять її соковитою і не такою сухою. Тому до страви можна навіть не робити салат. А якщо ви ще поллєте її лимоном, то вона отримає незвичайний смак, який неможливо швидко забути і з чимось сплутати.

Кількість порцій 6
Час приготування 35 хв

  1. 1. Стегна курячі — 6 шт.
  2. 2. Цибуля — 1 шт.
  3. 3. Перець болгарский — 4 шт.
  4. 4. Помідори — 4 шт.
  5. 5. Олія оливкова — за смаком
  6. 6. Кускус — 350 г.
  7. 7. Лимони — 1 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У глибокій каструлі обсмажити на оливковій олії курячі стегна до золотистої скоринки.

  2. Вийняти курку з каструлі. Потім обсмажити дрібно порізану цибулю, те ж саме зробити з подрібненим болгарським перцем.

  3. Обшпарити помідори, зняти шкірку і дрібно нарізати м'якоть. Додати в каструлю і теж обсмажити.

  4. Кинути назад курку і трохи потушкувати все разом.

  5. Додати кускус та перемішати. Закрити кришкою і залишити на 10 хвилин.

  6. Готову страву приправити лимоном.