Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо борошно осінь › Пісочне печиво з полуничним конфітюром
Пісочне печиво з полуничним конфітюром

Пісочне печиво з полуничним конфітюром

Пропонуємо вам ще одну прекрасну ідею як урізноманітнити свій стіл, використовуючи мінімум інгредієнтів і мінімум зусиль, отримуючи в результаті максимум задоволення. Пісочне печиво з полуничним конфітюром - просто і в той же час зі смаком. Все що нам знадобиться для приготування цього печива - це позитивний настрій, хороша компанія і невичерпне натхнення. Ваша сім'я з радістю буде ласувати пісочним печивом з полуничним конфітюром з чашкою гарячого чаю або кави. Таке печиво відмінно підійде для бадьорого і веселого початку дня. Тому не втрачайте ані хвилини часу, а мерщій біжіть на кухню і приготуйте таке печиво.

Кількість порцій 5
Час приготування 120 хв

  1. 1. Борошно — 250 г.
  2. 2. Масло вершкове — 125 г.
  3. 3. Цукор — 75 г.
  4. 4. Яйце — 2 шт.
  5. 5. Сіль — 3 г.
  6. 6. Цукор коричневий — 75 г.
  7. 7. Конфітюр полуничний — 150 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку потрібно замісити тісто. Для цього з борошна, масла, цукру, яєць та дрібки солі замісити тісто. Борошно просіяти гіркою на робочу поверхню. В заглиблення покласти цукор та яйце, навколо - нарізане кубиками холодне вершкове масло.

  2. Посікти все ножем до отримання крихти. Руками швидко замісити тісто. Загорнути в харчову плівку та поставити в холодильник на 1 годину.

  3. Тісто тонко розкачати, формочкою у вигляді великого серця вирізати фігурки, в половині фігурок вирізати середину іншою маленькою формочкою-сердечком, потім змастити печиво яєчним жовтком та посипати крупномеленим цукром. Випікати в духовці при 200°С 10 хвилин. Ціле печиво намастити конфітюром та накрити фігуркою з вирізаною серединою.