Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо європейська сир весна › Куряче філе з кисломолочним сиром і зеленню
Куряче філе з кисломолочним сиром і зеленню

Куряче філе з кисломолочним сиром і зеленню

Куряче філе з сиром і зеленню - низькокалорійне блюдо, яке чудово підійде для дієтичного меню. Досить таки незвичайне поєднання інгредієнтів, описане в даному рецепті, не так часто зустрічається в кулінарії, що робить це блюдо достатньо оригінальним. Сирна начинка надає страві особливу соковитість і м'який ніжний смак. Дане блюдо може подаватися на стіл як основне, але також прекрасно підійде і до будь-якого гарніру. Не варто забувати, що м'ясо курки і сир багаті на вміст різних білків, тому блюдо до того ж дуже корисне і поживне.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Куряче філе — 4 шт.
  2. 2. Кисломолочний сир — 200 г.
  3. 3. Кріп — 100 г.
  4. 4. Куркума — 0,5 ч. л.
  5. 5. Молоко — 4 ст. л.
  6. 6. Часник — 2 зубчики
  7. 7. Соняшникова олія — 2 ст. л.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець чорний мелений — за смаком
  10. 10. Сухарі панірувальні — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Для начинки нарізати зелень і змішати з кисломолочним сиром. Додати молоко, куркуму, продавлений через прес часник, сіль і чорний мелений перець.

  2. У кожному курячому філе зробити глибокий розріз, щоб утворити кишеньку. Філе нафарширувати начинкою.

  3. Обмазати кожне філе олією. Обваляти в панірувальних сухарях.

  4. Укласти філе у форму і запікати при 200°C протягом 20 хвилин, періодично поливаючи соком, що виділився.