Торт "Сливова шарлотка"
- 1. Печиво савоярді — 160 г.
- 2. Масло вершкове — 70 г.
- 3. Сливи — 300 г.
- 4. Імбир — 25 г.
- 5. Вино червоне солодке — 125 мл.
- 6. Аніс — 1 зірочка
- 7. Сир — 250 г.
- 8. Желатин — 10 г.
- 9. Цукор — 80 г.
- 10. Вершки — 200 мл.
- 11. Крохмаль — 2 ч. л.
- 12. Фісташки — за смаком
- 13. Шоколадна стружка — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Розтоплене вершкове масло змішати зі 100 г. розкришеного печива. На дно форми (діаметр - 18 см.) вистелити папір для випічки, викласти рівним шаром крихти. Печиво, що залишилося, розрізати навпіл і викласти боковинки. Поставити в холодильник для застигання.
Розрізати сливи, залити вином, додати 60 г. цукру, дрібно нарізаний імбир (або порошок) і аніс. Довести суміш до кипіння і варити близько 10 хвилин. Потім збити в блендері. У гарячому вині розчинити попередньо розм'якшений желатин, додати сливове пюре. Швидко остудити, додати сир і розмішати. Отриману начинку залити у форму з печивом і залишити на холоді до повного застигання (близько 3-х годин).
Збити вершки з цукром, що залишився, і закріплювачем вершків (або крохмалем). 1/3 вершкового крему нанести на торт, крем, що залишився використовувати для прикрашання. Поставити торт в холодне місце.
Готовий торт прикрасити фісташками або шоколадною стружкою.