Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо торти › Торт-десерт із йогуртовим кремом "Ягідна хмарка"
Торт-десерт із йогуртовим кремом "Ягідна хмарка"

Торт-десерт із йогуртовим кремом "Ягідна хмарка"

Торт-десерт з йогуртовим кремом «Ягідна хмарка» і правда нагадує собою ватяну хмарку. У неї так і хочеться стрибнути усіма своїми думками, мріями та дитячими фантазіями. Шматочок такої смакоти нагадає вам, що життя прекрасне, і його потрібно цінувати, що навколо багато радості і щастя, особливо в маленьких, непомітних на перший погляд речах. Завдяки шару желе і м'якому тісту внизу ця страва є десертом і тортом одночасно. На приготування торта варто витратити час хоча б для того, аби зрозуміти життєві цінності, які ви раніше не відкривали для себе. Насолоджуйтесь і даруйте радість оточуючим!

Кількість порцій 2
Час приготування 120 хв

  1. 1. Лохина — 400 г.
  2. 2. Яйця — 4 шт.
  3. 3. Цукор — 100 г.
  4. 4. Ваніль — 10 г.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Борошно — 400 г.
  7. 7. Желатин — 20 г.
  8. 8. Йогурт — 200 г.
  9. 9. Розпушувач — 1 ч. л.
  10. 10. Вершки — 400 г.
  11. 11. Ягідний лікер — 3 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Форму для випікання викласти пекарським папером і розсипати 200 грам лохини. Яйця взбити із цукром. Потім ввести ванілін та сіль. Змішати борошно з розпушувачем і ввести в яєчну суміш. Духовку розігріти до 175°С. На тісто викласти ягоди та випікати 25 хвилин.

  2. Потім викласти бісквіт на решітку ягодами до верху та дати повністю охолонути. Замочити желатин в холодній воді. Взяти ще трішки ягід та збити їх в блендері з цукром. Лікер підігріти та розчинити в ньому желатин, вилити все в ягідну суміш. Поставити в холод на 10 хвилин. Те ж саме зробити з йогуртом. Вершки збити, половинку додати до ягідної суміші, а половину до йогурту. Бісквіт розрізати на дві частини.

  3. Ягідну частину опустити ягодами вниз в форму. На бісквітну частину викласти крем з йогурту, потім ягідний, зверху викласти другу частину бісквіту, трішки притиснути попередній шар. Після цього поставити в холодильник.