Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо фрукти › Бананове сорбе
Бананове сорбе

Бананове сорбе

Цей десерт можна також назвати банановим морозивом. Тому що для приготування сорбе вам також потрібно буде збивати інгредієнти і заморожувати їх у морозилці. Можна ще сказати, що ця страва не просто бананова, вона і апельсинова, і лимонна - цитрусова, що робить її ще кращою. По-перше, апельсин і лимон надає не надто солодкий смак морозиву. Навпаки, цитрусові роблять його свіжим і насиченим. По-друге, цитрусові - це не просто джерело вітаміну С, а й багатьох інших вітамінів і корисних речовин. Тому зробивши бананове сорбесобі до вечері, ви багато в чому виграєте, адже ви отримаєте солодкий і корисний десерт з фруктів.

Кількість порцій 4
Час приготування 45 хв

  1. 1. Банани — 1000 г.
  2. 2. Лимони — 400 г.
  3. 3. Апельсини — 200 г.
  4. 4. Цукор — 150 г.
  5. 5. Сік (яблучний або виноградний) — 200 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Почистити лимони та апельсини, видалити кісточки і помістити в блендер. Подрібнити.

  2. Почистити банани і також подрібнити в блендері.

  3. Змішати всі отримані маси.

  4. Додати сік, цукор і ретельно перемішати.

  5. Отриману масу поставити в морозильник на 5-6 годин.