Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо важкий блендер американська › Американський пивний суп
Американський пивний суп

Американський пивний суп

Те, що американці люблять експериментувати з продуктами на кухні, давно не секрет. І скажімо, у них це непогано виходить. Навіть не дивлячись на те, що їх історія не така давня, як, наприклад, європейська, все ж вони вміють дивувати різними рецептами. Ось як суп з пивом. Зразу потрібно відзначити, що такий рецепт точно тільки не для маленьких дітей. Зате для компанії чоловіків або просто друзів - це якраз те, що треба. Використовувати замість бульйону пиво - досить сміливе рішення. Але якщо ви не боїтеся пробувати нові страви, тоді вам якраз буде доречний цей рецепт. Завдяки хлібу і пиву суп виходить досить ситний. Так що їсти його можна навіть без гарнірів і других страв.

Кількість порцій 4
Час приготування 200 хв

  1. 1. Темне пиво (будь-яке) — 400 мл.
  2. 2. Житній хліб — 200 г.
  3. 3. Вода — 0,5 ст.
  4. 4. Цедра лимона — 1 ст. л.
  5. 5. Цукор — 1 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Зрізати з хліба скоринки, м'якуш тонко нарізати, залити пивом і залишити на 3 години.

  2. По закінченні часу довести до кипіння суміш пива з хлібом, додати цукор, цедру і варити 5 хвилин.

  3. Подрібнити суміш у блендері до однорідної маси і знову довести до кипіння. При подачі на стіл оформити вершками.