Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима борошно літо › Пиріг із цукіні
Пиріг із цукіні

Пиріг із цукіні

Цукіні - це європейський сорт кабачків циліндричної форми. Молоді цукіні мають найкращі смакові якості і надзвичайно легко засвоюються організмом. Цукіні можна додавати в дитяче меню, в раціон харчування хворих, а також людей, що страждають від проблем з травленням. Завдяки легкій засвоюваності і низькій калорійності цукіні є одним з найпопулярніших овочів у дієтах для схуднення. Цукіні - це багате джерело калію, клітковини, фосфору і кальцію. Тому сьогодні з радістю представляємо вам рецепт пирога із цукіні. Ця страва нікого не залишить байдужим, через свою простоту і результат, які просто перевершують всі очікування. Спробувавши одного разу пиріг, ви будете готувати його дуже часто.

Кількість порцій 6
Час приготування 60 хв

  1. 1. Цукіні — 500 г.
  2. 2. Борошно — 250 г.
  3. 3. Цибуля — 1 шт.
  4. 4. Сир — 300 г.
  5. 5. Яйця — 3 шт.
  6. 6. Тертий пармезан — 4 ст. л.
  7. 7. Вершкове масло — за смаком
  8. 8. Подрібнений базилік — 2 ст. л.
  9. 9. Розпушувач — 1 ч. л.
  10. 10. Сіль — 1 ч. л.
  11. 11. Перець чорний мелений — 1 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Борошно просіяти, змішати з розпушувачем, сіллю, перцем.

  2. Додати яйця, масло, терті цукіні, подрібнену цибулину, тертий сир, базілік. Все перемішати.

  3. Розігріти духовку до 200°С. Тісто викласти у змащену маслом форму. Поставити пиріг випікатися на 40 хвилин. Посипати пармезаном.