Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима плита борошно › Йогуртові панкейки
Йогуртові панкейки

Йогуртові панкейки

Панкейки - це десерт американський. Панкейк в буквальному сенсі переводиться "як пиріг на сковороді". Панкейк - це щось середнє між нашими рідними млинцями та оладками. Панкейки зазвичай пишні, як оладки, і великі за розміром, як млинці. Тому й не зарахували їх до жодної групи, а так і назвали панкейк. Панкейки можна готувати на молоці, на кефірі, з яйцями і без яєць, шоколадні, ягідні, ванільні. Загалом, рецепти є на будь-який смак. Але ми вам пропонуємо приготувати панкейки на йогурті. Саме цей факт забезпечує їм ніжність. Панкейкі добре поєднуються з будь-якими вареннями, джемами і сиропами. Можна так само їх подавати зі сметаною. Панкейки подають до столу, викладені на тарілці стопкою і политі джемом або сиропом.

Кількість порцій 6
Час приготування 35 хв

  1. 1. Борошно — 130 г.
  2. 2. Йогурт — 200 мл.
  3. 3. Яйце куряче — 2 шт.
  4. 4. Розпушувач — 2 ч. л.
  5. 5. Сода — 0,5 ч. л.
  6. 6. Масло вершкове — 40 г.
  7. 7. Цукор — 10 г.
  8. 8. Сіль — 0,5 ч. л.
  9. 9. Джем — 150 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Борошно і розпушувач просіяти в миску. Додати цукор, соду і сіль.

  2. Збити окремо 1 жовток, додати йогурт і розтоплене вершкове масло. Збивати 1 хвилину.

  3. Змішати в загальній мисці борошняну суміш з йогуртово-масляною. Збити бледнером.

  4. Добре збити білки, обережно додати в отримане тісто. Перемішувати ложкою.

  5. Панкейки смажити 2-3 хвилини з кожного боку. Подавати з джемом.