Вареники на пару
- 1. Борошно пшеничне — 500 г.
- 2. Яйце куряче — 2 шт.
- 3. Кефір — 1 ст.
- 4. Сіль — за смаком
- 5. Цукор — за смаком
- 6. Сода — 1 ч. л.
- 7. Кисломолочний сир — 400 г.
- 8. Масло вершкове — 1 ст. л.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Борошно просіяти в миску, всипати сіль, цукор і соду. Ретельно перемішати, вбити одне яйце, влити кефір, замісити тісто. Викласти готове тісто на стіл, трохи присипаний борошном. Замісити тісто руками, до отримання однорідної маси. Накрити рушником, залишити на півгодини настоятися.
Поки тісто настоюється, розім'яти кисломолочний сир виделкою в мисці, додати яйце, цукор і сіль. Ретельно змішати.
Розділити тісто на дві половини. Скачати ковбаску розміром 2,5-3 см. Нарізати шматочки по 2 см. Кожен шматочок розкачати качалкою в коло. У середину викласти чайну ложку сиру. З'єднати краї і пальцями защипнути.
Налити в широку каструлю воду. Зверху на каструлю покласти марлю, закріпити резинкою. Накрити зверху кришкою, поставити на вогонь. Довести до кипіння, викласти по 4 вареника на марлю, накрити кришкою, варити 5 хвилин. Готові вареники викласти в посуд, змастити вершковим маслом. Подавати з варенням.