Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима європейська перші страви осінь › Суп-пюре з риби та зеленого горошку
Суп-пюре з риби та зеленого горошку

Суп-пюре з риби та зеленого горошку

Експериментуйте з першими стравами і приготуйте смачний суп-пюре з риби і зеленого горошку. Готується він дуже швидко і просто, а результат Вас приємно здивує. Рибу можна брати як білу, так і червону. Червону використовувати краще, оскільки жири червоної риби дуже корисні і прекрасно наситять смак супу. Якщо бажаєте повною мірою відчувати рибку в супі, не подрібнюйте її в чаші блендера, а після варіння остудіть і розділіть на порційні шматочки. Сливки і масло створюють наваристу основу супу, а риба як не можна краще доповнює смак. Горошок надає супу насичений зелений колір. Підійде і консервований горошок, і заморожений, однак попередньо зварений.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Масло вершкове — 2 ст. л.
  2. 2. Борошно пшеничне — 2 ст. л.
  3. 3. Молоко — 100 мл.
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Яйце куряче — 1 шт.
  6. 6. Філе білої риби — 400 г.
  7. 7. Зелений горошок консервований — 300 г.
  8. 8. Морква — 1 шт.
  9. 9. Цибуля ріпчаста — 2 шт.
  10. 10. Олія рослинна — за смаком
  11. 11. Вершки — 50 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Відварити рибу. Обсмажити в олії на сковороді цибулю з морквою.

  2. Змішати в мисці горошок з обсмаженими цибулею і морквою, залити невеликою кількістю бульйону з риби. Перемішати.

  3. Викласти в чашу блендера відварну рибу і суміш із миски. Подрібнити.

  4. Обсмажити борошно у вершковому маслі на сковороді. Влити вершки, посолити за смаком. Тушкувати протягом 3-4 хвилин.

  5. У каструлі змішати рибно-овочеве пюре із блендера, влити білий соус зі сковороди, посолити при необхідності, довести до кипіння. Заправити суп наприкінці молочно-яєчною сумішшю, з додаванням вершкового масла.