Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима зима › Сангрія
Сангрія

Сангрія

Багато хто любить сангрію. Історія виникнення цього напою досить цікава. Початком існування даного напою вважається той момент, коли деякі просунуті іспанські збирачі фруктів почали носити з собою на роботу вино. Так як Іспанія дуже спекотна країна і пити хочеться багато влітку, то вони освіжалися з допомогою розбавлення цього домашнього вина свіжовичавленим соком з фруктів, які вони ж і збирали. Така рідина відмінно освіжала, до того ж працювати було набагато веселіше. Зараз сангрію можна купити в магазині. Але ми пропонуємо вам рецепт приготування домашньої сангрії ні чим не гіршої за магазинну . Насолоджуйтеся чудовим смаком домашньої сангрії приготованої за нашим рецептом.

Кількість порцій 8
Час приготування 150 хв

  1. 1. Червоне сухе вино — 1,2 л.
  2. 2. Цукор — 5 ст. л.
  3. 3. Сік апельсина — 1 шт.
  4. 4. Апельсини — 2 шт.
  5. 5. Лимон — 1 шт.
  6. 6. Кориця — 1 паличка
  7. 7. Коньяк — 50 мл.
  8. 8. Газована вода — 200 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Апельсини і лимон порізати півкільцями. Змішати всі фрукти для "Сангрії", корицю, цукор і апельсиновий сік у великому глечику.

  2. Трохи пом'яти (можна товкачем). Залити вином і додати коньяк.

  3. Глечик поставити в холодильник мінімум на 2 години.

  4. Вийняти корицю, додати воду і добре перемішати. Подавати "Сангрію" добре охолодженою і з льодом.