Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима вегетаріанські страви › Салат з капустою, яблуком і родзинками
Салат з капустою, яблуком і родзинками

Салат з капустою, яблуком і родзинками

Легкий у приготуванні, корисний, вітамінний салат. Інгредієнти, що входять до складу цього салату, наділені безліччю корисних властивостей. Немає необхідності говорити про те, наскільки корисна червонокачанна капуста, а тим більше в поєднанні з яблуками та морквою. Неперетравлювана клітковина, грубі волокна капусти в поєднанні з пектином яблук здатні очистити кишечник від токсинів, м'яко вивести з організму отруйні шлаки. Крім того інгредієнти салату є багатим джерелом вітамінів і мікроелементів. Блюдо заправляється олією, що сподобається тим, хто хоче відпочити від салатів з майонезом.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Червонокачанна капуста — 200 г.
  2. 2. Родзинки — 150 г.
  3. 3. Морква — 150 г.
  4. 4. Яблука — 200 г.
  5. 5. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Нашаткувати капусту соломкою.

  2. Моркву натерти на крупній тертці.

  3. У яблука видалити серцевину, нарізати кубиками.

  4. Змішати всі інгредієнти. Заправити салат олією.

  5. Зверху салат можна прикрасити гарбузовим насінням.