Салат із ароматними сухариками, беконом і пармезаном
- 1. Бекон — 200 г.
- 2. Сир Пармезан — 100 г.
- 3. Батон — 100 г.
- 4. Соняшникова олія — 50 мл.
- 5. Помідори черрі — 18 шт.
- 6. Часник — 2 зубчики
- 7. Лимон — 0,5 шт.
- 8. Сушені приправи — 1 ст. л.
- 9. Листя салату — за смаком
- 10. Сіль — за смаком
- 11. Черний мелений перець — за смаком
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
З половини лимона вичавити сік.
Соняшникову олію вилити в ємність, додати до неї лимонний сік, сушені трави, часник, пропущений через прес, сіль і перець. Добре перемішати.
Батон порвати на невеликі шматочки.
Викласти шматочки батона у форму для запікання, перемішати їх з олією з часником і травами. Поставити в розігріту до 180°С духовку, запікати до золотистого кольору.
Поки хліб запікатиметься, нарізати бекон соломкою, а сир натерти на крупній тертці.
Бекон обсмажити на сковороді без олії.
Помідори черрі порізати навпіл, а листя салату нарвати руками на середні шматки.
У салатниці змішати листя салату, бекон, сир, помідори. При необхідності посолити, а при подачі додати сухарики.