Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима літо › Салат "Нісуаз"
Салат "Нісуаз"

Салат "Нісуаз"

Салати люблять робити всі. Адже, вони за звичай дуже швидко готуються , а результат завжди радує. Салати бувають дуже різними. І серед цього розмаїття і великої кількості рецептів потрібно вміти вибрати рецепти салатів, які стануть улюбленими у вашій родині. Але як дізнатися який рецепт салату вибрати? Ми вам у цьому допоможемо. Сьогодні ми пропонуюємо приготувати вам вишуканий знаменитий салат французького міста Ніцци зі свіжих овочів, варених яєць, анчоусів і оливкового масла. Не сумнівайтеся такий салат стане вашим улюбленим. Цей салат подають в кращих ресторанах світу. Ми ж вам радимо його приготувати вдома і насолодитися його прекрасним смаком не виходячи з дому в світ.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Салат — 1 качан
  2. 2. Помідори — 4 шт.
  3. 3. Філе анчоуса в олії — 8 шт.
  4. 4. Тунець в олії — 150 г.
  5. 5. Яйця — 3 шт.
  6. 6. Цибуля — 1 шт.
  7. 7. Червоний солодкий перець — 1 шт.
  8. 8. Зелена стручкова квасоля — 200 г.
  9. 9. Лимонний сік — 50 мл.
  10. 10. Маслини — 8 шт.
  11. 11. Оливкова олія — 9 ст. л.
  12. 12. Часник — 2 зубчики
  13. 13. Базилік — 8 листочків
  14. 14. Винний оцет — 1,5 ст. л.
  15. 15. Сіль — за смаком
  16. 16. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати для заправки 7 ст. л. оливкової олії, 1 роздавлений зубчик часнику, базилік, винний оцет, сіль і перець.

  2. Стручкову квасолю варити 5 хвилин, відкинути на друшляк і облити холодною водою.

  3. Розігріти 2 ст. л. оливкової олії, додати 1 роздавлений зубчик часнику і квасолю. Готувати 2 хвилини. Остудити, полити лимонним соком.

  4. Салат розібрати на листя, порвати їх в миску. Помідори і цибулю порізати, зварити яйця. Перець очистити, нарізати скибочками. Варені яйця очистити і порізати на четвертинки.

  5. Салат викладати кілька разів шарами: салат, цибулю, помідори, квасолю і перець.Залити заправкою. Зверху викласти тунець, яйця, маслини і анчоуси.