Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима середній борошно › Пивне печиво
Пивне печиво

Пивне печиво

У вас залишився в холодильнику стакан пива? Ми знайдемо йому застосування. Пропоную спекти просте і дуже смачне печиво на пиві, яке виходить легким і хрустким. Печиво за запропонованим рецептом відмінно підійде до кави та чаю. Також замість кунжуту і коріандру, можна використовувати цукор з апельсиновою цедрою. Якщо ви хочете зробити гарну закуску під пиво, можна використовувати солону присипку, наприклад, кмин з сіллю. Присипку можна нафантазувати на свій смак.

Кількість порцій 10
Час приготування 40 хв

  1. 1. Борошно — 400 г.
  2. 2. Масло вершкове — 200 г.
  3. 3. Перець духмяний мелений — 1 щіпка
  4. 4. Пиво світле — 250 мл.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Червоний мелений перець — за смаком
  7. 7. Яйця — 1 шт.
  8. 8. Кунжут — 100 г.
  9. 9. Коріандр мелений — 1/2 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Маргарин розм'якшити і додати пиво, борошно, спеції, сіль. Замісити тісто.

  2. Розкачати тісто, товщиною приблизно 0,5-1 см. Наколоти тісто виделкою, змастити яйцем і посипати сумішшю кунжуту і коріандру.

  3. Нарізати палички. Викласти на деко, поставити в розігріту до 200°С духовку і випікати до золотистого кольору.