Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима російська овочі осінь › Рожевий соус із хріну з капустяним розсолом
Рожевий соус із хріну з капустяним розсолом

Рожевий соус із хріну з капустяним розсолом

Хоча у світі й існує величезна кількість різних соусів до дуже різних закусок, все ж краще за всіх для кожного народу буде свій, більш рідний. Таким для нашої кухні буде соус із хріном. Хоча він і досить гострий, все ж саме таким закушували ще наші предки-козаки. Завдяки тому, що це домашній соус, він досить корисний. Наприклад, хрін підвищує загальний тонус організму, його вживають для профілактики різних захворювань. Хрін виділяється своїми поживними властивостями, а за вмістом вітаміну С він "переплюнув" навіть лимон. Соус із хрону і капустяного розсолу буде доречний зі стравами із м'яса або з хлібом.

Кількість порцій 6
Час приготування 15 хв

  1. 1. Корінь хріну — 70 г.
  2. 2. Розсіл квашеної капусти — 100 г.
  3. 3. Сирий буряк — 30 г.
  4. 4. Часник — 1 зубчик
  5. 5. Сіль — 1 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Коріння хріну помити і дрібно порізати.

  2. Покласти в блендер хрін, буряк, часник. Влити розсол. Додати сіль. Дуже ретельно збити, щоб не залишилося нерозмелених шматочків.

  3. Зберігати в маленькій скляній банці з щільною кришкою.