Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима плита російська осінь › Пельмені в бульйоні з овочами
Пельмені в бульйоні з овочами

Пельмені в бульйоні з овочами

Пельмені в бульйоні з овочами - варіант першого блюда, причому варіант швидкий і ситний, що дозволяє урізноманітнити асортимент перших страв у раціоні Вашої родини. Блюдо абсолютно нескладне в приготуванні і виручить Вас у випадку, коли часу на приготування мало. Овочеві інгредієнти: картопля, морква і цибуля в поєднанні з пельменями в ароматному бульйоні дозволять Вам нагодувати своїх близьких смачним, ситним обідом або вечерею.

Кількість порцій 5
Час приготування 30 хв

  1. 1. Вода — 1,5 л.
  2. 2. Пельмені — 500 г.
  3. 3. Морква — 1 шт.
  4. 4. Картопля — 3 шт.
  5. 5. Цибуля — 1 шт.
  6. 6. Соняшникова олія — 3 ст. л.
  7. 7. Лавровий лист — за смаком
  8. 8. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Овочі помити, очистити від шкірки. Картоплю нарізати невеликими кубиками.

  2. Моркву і цибулю порізати на дрібні шматочки, трохи підсмажити на сковороді.

  3. У киплячу підсолену воду відправити варитися картоплю, через 5 хвилин додати обсмажені цибулю з морквою, і через 5 хвилин всипати пельмені.

  4. Довести бульйон до кипіння, накрити кришкою і залишити варитися на 10 хвилин.

  5. За пару хвилин до готовності всипати в бульйон спеції і прикрити кришкою.