Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима середній італійська літо › Паста з запеченим солодким перцем і помідорами
Паста з запеченим солодким перцем і помідорами

Паста з запеченим солодким перцем і помідорами

Для цієї страви підійде паста як довга, так і коротка. Паста повинна бути трохи недовареною, тобто м'якою зовні і трохи тугою всередині (як кажуть італійці, «аль данте»). Болгарський перець в рецепті стоїть на першому плані і грає головну роль завдяки своїй величезній користі для організму людини. Солодкий болгарський перець багатий вітамінами А, С, P, B1, B2, E, B6, PP, містить величезну кількість корисних мінеральних речовин, мікро- і макроелементів. Час від часу потрібно перевертати перець, щоб він більш-менш рівномірно пропікся з усіх боків. Пасту змішують з запеченим солодким перцем і помідорами, посипають дрібно нарізаним сиром і подають до столу.

Кількість порцій 6
Час приготування 40 хв

  1. 1. Червоний болгарський перець — 2 шт.
  2. 2. Жовтий болгарський перець — 2 шт.
  3. 3. Помідори — 3 шт.
  4. 4. Часник — 2 зубчика
  5. 5. Паста — 400 г.
  6. 6. Сыр — 150 г.
  7. 7. Оливкова олія — за смаком
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розігріти духовку і поставити перець запікатися при температурі 150°C. Час від часу перевертати. Перець повинен з усіх боків рівномірно покритися підпалинами.

  2. Помідори почистити, розрізати на 4 частини і видалити насіння і зайву рідину. У сковороді розігріти олію і помістити в неї дрібно нарізаний часник на 1 хвилину, тримати на маленькому вогні. Додати помідори, перемішати і тушкувати на маленькому вогні приблизно 15 хвилин.

  3. Перець нарізати довгими смужками.

  4. Пасту зварити.

  5. Додати перець до помідорів і перемішати. Змішати з пастою. Посолити і поперчити.

  6. На гарячу пасту додати порізаний кубиками сир.