Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима українська яйця весна › М'ясні "ватрушки"
М'ясні "ватрушки"

М'ясні "ватрушки"

Такого ви ще не пробували!.. Ватрушки, але не прості, а... незвичайні. Заміняємо тісто м'ясним фаршем. М'ясна ватрушка, приготована по нашому рецепту припаде до смаку навіть самому вимогливому гурману, підкорить не одне чоловіче серце . А якщо ви намалюєте кетчупом очки і рот - ваш малюк із задоволенням з'їсть це блюдо і попросить добавку. Наші ватрушки випікаються в духовці, що підвищує їх поживну і дієтичну цінність. Це дуже важливо для дітей і літніх людей. Якщо чекаєте в гості свекруху - обов'язково приготуйте наші ватрушки. Таке частування не залишить байдужою навіть саму примхливу свекруху. Насолоджуйтеся!

Кількість порцій 5
Час приготування 60 хв

  1. 1. Фарш — 500 г.
  2. 2. Плавлений сир — 150 г.
  3. 3. Кисломолочний сир — 300 г.
  4. 4. Твердий сир — 100 г.
  5. 5. Яйце — 1 шт.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Чорний мелений перець — за смаком
  8. 8. Зелень — 1 пучок
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Викласти м'ясний фарш в миску і додати до нього яйце. Потім посолити і поперчити за смаком і добре перемішати.

  2. Сир натерти на середній терці і додати його до фаршу. Знову добре перемішати.

  3. В окремій мисці кисломолочний сир змішати з плавленим сиром, який натерти на крупній терці.

  4. Фарш розділити на 5 рівних частин. Потім кожну частину сформувати коржиком із заглибленням посередині.

  5. В ці заглиблення викласти масу з сиру та кисломолчного сиру.

  6. Викласти "ватрушки" на деко і поставити в духовку, розігріту до 180°С. Випікати протягом 40 хвилин.

  7. Потім вийняти "ватрушки" з духовки і подавати, посипавши зверху порізаною зеленню.