Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима європейська перші страви осінь › Крем-суп із фенхеля, порею і шпинату
Крем-суп із фенхеля, порею і шпинату

Крем-суп із фенхеля, порею і шпинату

Цей рецепт зацікавить в першу чергу прихильників здорового харчування. Приготування крем-супу передбачає, що інгредієнти для нього блендірують або протирають через сито. У запропонованому рецепті цибулю-порей і корінь фенхелю спочатку готують у розтопленому маргарині, а потім варять у курячому бульйоні до м'якості. Третій інгредієнт крем-супу - шпинат додається безпосередньо в чашу блендера. На думку найавторитетніших дієтологів крем-суп зі шпинату входить до п'ятірки найбільш корисних продуктів і страв для сучасної людини. Завдяки багатому вмісту в шпинаті цінних мінералів, вітамінів, білка, насичених і ненасичених жирних кислот і клітковини у Франції його називають "королем овочів".

Кількість порцій 4
Час приготування 45 хв

  1. 1. Маргарин — 3 ст. л.
  2. 2. Корінь фенхелю — 600 г.
  3. 3. Цибуля-порей — 400 г.
  4. 4. Бульйон курячий — 600 мл.
  5. 5. Шпинат свіжий (листя) — 100 г.
  6. 6. Сіль морська — за смаком
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Маргарин покласти в каструлю, поставити на вогонь, розтопити.

  2. Додати в каструлю подрібнені порей і фенхель та готувати протягом 15 хвилин, постійно помішуючи.

  3. Додати в каструлю бульйон, накрити кришкою каструлю, варити 20 хвилин, до м'якості овочів.

  4. Перелити суп в чашу блендера, додати сюди ж шпинат, подрібнити до стану пюре, після чого перелити знову в каструлю. Додати за смаком сіль і перець, трохи підігріти перед подачею.