Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима блендер європейська весна › Червона квасоля з горіхами і зеленню
Червона квасоля з горіхами і зеленню

Червона квасоля з горіхами і зеленню

Квасоля і горіхи - класичне поєднання. Червона квасоля з горіхами і зеленню - дуже смачне ситне блюдо, в якому повно вітамінів і клітковини. Воно чудово поєднується з будь-яким м'ясом, і також добре і саме по собі. Червона квасоля як харчовий продукт універсальна. У ній містяться практично всі мінерали і речовини, необхідні для нормальної життєдіяльності організму. Блюдо відмінно підійде і вегетаріанцям, і нарощуючим м'язи, та й просто в якості смачної вечері. Подається як окрема страва або в складі святкового меню.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Червона квасоля — 350 г.
  2. 2. Червоний перець — 1 стручок
  3. 3. Цибуля — 2 шт.
  4. 4. Часник — 3 зубчики
  5. 5. Кешью — 200 г.
  6. 6. Петрушка — 1 пучок
  7. 7. Кінза — 1 пучок
  8. 8. Помідор — 2 шт.
  9. 9. Перець чорний мелений — за смаком
  10. 10. Куркума — за смаком
  11. 11. Оливкова олія — 2 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Промити квасолю і залити холодною водою на 10 годин.

  2. Через 10 годин помістити квасолю в каструлю і варити на повільному вогні близько години.

  3. Нарізати кільцями цибулю і замочити її у воді на 15 хвилин.

  4. Нарізати помідори і перець дрібним кубиком. Вимочену цибулю протушкувати в глибокій сковороді 5 хвилин.

  5. Додати в сковороду помідори, перець і тушкувати ще хвилин 10, регулярно помішуючи.

  6. Подрібнити в блендері горіхи, зелень і часник і додати цю суміш в сковороду. Перемішати і тушкувати 10 хвилин на низькому вогні.

  7. Коли квасоля буде готова, додати її до овочів, акуратно перемішати, потримати на вогні хвилин 10.

  8. Додати до квасолі 2 столові ложки оливкової олії. Перемішати.