Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти зима плита японська літо › Котлети з креветок
Котлети з креветок

Котлети з креветок

Морепродукти - основний компонент в кулінарії японців. Їх можна зустріти в сирому, смаженому і вареному вигляді. Креветочні котлети є традиційною стравою японської кухні. Користь вживання креветок дуже велика. М'ясо креветок є зразком здорової їжі, воно корисне як дорослим, так і дітям. Вживання страв з креветок покращує імунітет, знижує простудні захворювання та захворювання органів дихання, позбавляє від алергії. Креветки покращують стан волосся, нігтів і шкіри. В якості гарніру до котлет з креветок найкраще подавати рис.

Кількість порцій 15
Час приготування 40 хв

  1. 1. Креветки — 20 шт.
  2. 2. Рибне філе — 500 г.
  3. 3. Вершкове масло — 100 г.
  4. 4. Хліб — 100 г.
  5. 5. Яйця — 1 шт.
  6. 6. Молоко — 200 мл.
  7. 7. Вівсяні пластівці — 50 г.
  8. 8. Соняшникова олія — 50 мл.
  9. 9. Мускатний горіх — за смаком
  10. 10. Чорний мелений перець — за смаком
  11. 11. Сіль — за смаком
  12. 12. Кунжут — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розтопити вершкове масло, додати очищені креветки, обсмажити на слабкому вогні 2 хвилини. Креветки вийняти, масло заморозити в морозилці.

  2. Хліб замочити в молоці. Рибне філе і хліб пропустити через м'ясорубку. Посолити. Креветки подрібнити, перемішати рибний і креветочний фарш з хлібом і яйцем. Додати перець і мускатний горіх.

  3. Креветочне масло натерти на крупній тертці і додати у фарш. Перемішати фарш, зліпити невеликі котлетки. Обваляти їх у вівсяних пластівцях і кунжуті. Обсмажити до хрусткої скоринки на соняшниковій олії.